афротурист

Новини ліцею

Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів

Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів

 

Відповідно до наказу відділу освіти Ізмаїльської міської ради від 29.09.2020 р. № 195-з щодо планування просвітницьких заходів у зв’язку з проведенням щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів» бібліотекою Ізмаїльського політехнічного ліцею були проведені такі заходи:

  • Формування тематичних папок «Мир. Земля. Екологія», «Екологічне виховання учнів», «Екологічна ситуація Одещини» та розповсюдження рекомендаційних списків.
  • Організація тематичних книжкових виставок «Мир. Земля. Екологія» та «Природа очима художника»; розміщення на інформаційному стенді бібліотеки матеріалів про екологію.

 

                      

 

  • Організація та проведення виставки творчих робіт «Природа очима дітей» з учнями 5-11-х класів з метою розширення кола пізнавальних інтересів учнів, виховання екологічної свідомості.

 

     

   

 

   

   

 

       
  • Проведення екологічної години (Кросворд «Чорне та Азовське море») у 7-8-х класах (дистанційно).
  • Проведення бібліотечного уроку-бесіди «Світ природи очима письменників» з учнями 5-х класів з метою ознайомлення з художніми творами про природу, розвитку вміння бачити красу природи, екологічного мислення, залучення до читання, виховання дбайливого ставлення до тварин та рослин.

 

     

    

 

                   
sadiogorod.net